Danklubi pidetään syyskokouksen yhteydessä

Suomen Potkunyrkkeilyliiton kaikille liiton mustavöisille avoin danklubi pidetään sunnuntaina 15.11. Suomen Kamppailuopistolla Espoossa, osoitteessa Kotitontuntie 5.

Danklubi alkaa klo 12 liiton syyskokouksella, jonka jälkeen on graduointikoulutus. Syyskokous on osa danklubia, koska mustavöisten tulee olla tietoisia siitä missä mennään liiton toiminnassa sekä antaa oma panoksensa liitolle myös järjestötoimintaan osallistumisen kautta. Heti syyskokouksen jälkeen käydään mustavöisten kesken läpi vyökoesäännöt keltaisesta mustaan vyöhön. Danklubiin osallistumisella mustavöiset päivittävät graduointioikeutensa kahdeksi vuodeksi.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. valitaan hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle, vahvistetaan kurinpitosäännöt sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle. Lisäksi asialistalla on liiton toimintasääntöjen päivittäminen. Lisätietoja > > >