Neljä ehdolla liiton hallitukseen

Suomen Potkunyrkkeilyliiton syyskokous pidetään tämän viikon sunnuntaina. Kokouksen agendalla on mm. hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle, hallituksestahan on vuosittain puolet erovuorossa. Erovuorossa ovat Timo Livistö, Leif Stenius ja Pirkka Suksi. Kolmikko hakee myös jatkoa ja heidän lisäkseen hallitukseen on asettunut ehdolle myös Korede Lawrence.

Syyskokous pidetään koronapandemian takia hybridikokouksena siten, että jäsenyhdistykset voivat osallistua kokoukseen joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Web conf -linkit lähetetään etukäteen niille, jotka määräajan puitteissa ovat valtakirjan toimituksen yhteydessä ilmoittaneet osallistuvansa etäyhteydellä. Osallistumistapa tulee ilmoittaa valtakirjassa. Kaikkien syyskokoukseen osallistuvien liiton jäsenyhdistysten tulee toimittaa yhdistyksen virallisella allekirjoituksella varustetut valtakirjat viimeistään keskiviikkona 11.11.2020 skannattuina liiton toimiston sähköpostiosoitteeseen toimisto@kickboxing.fi.

Kokouskutsu, valtakirjapohja ja muut kokousaineistot > > >