Kamppailulajien yhteinen 3-tason valmentajakoulutus 2021

Vuoden 2021 aikana järjestetään kamppailulajien yhteinen 3-tason valmentajakoulutus yhteistyössä Varalan Urheiluopiston kanssa. Mukana koulutuksessa ovat Suomen Taekwondoliitto, Suomen ITF Taekwon-Do, Suomen Nyrkkeilyliitto, Suomen Potkunyrkkeilyliitto, Suomen Muaythailiitto ja Suomen Karateliitto. Koulutus on mahdollista yhdistää Valmentajan Ammattitutkinnon suorittamiseen.

Kenelle koulutus on?

VOK3-koulutukseen voivat hakea yllämainittujen kamppailulajien valmentajat, jotka vastaavat lasten, nuorten tai aikuisten valmennuksesta. Lajien yhteisissä koulutuksissa lisätään yhteistyötä, keskustellaan ja opitaan yli lajirajojen. Näin saavuteaan laajempi näkökulma valmentamiseen, unohtamatta lajikohtaista lähestymistä aiheisiin.

Koulutus on myös yhdistettävissä Valmentajan ammattitutkinnon suorittamiseen (Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, Valmennuksen osaamisala).

Osallistumisvaatimukset

Osaamisvaatimuksena on suoritetun 2-tason lisäksi käytännön valmennustyötä tai urheilijanura. Koulutus on käytännön läheinen, joten kouluttautujalla tulee olla joko oma valmennettava tai valmennusryhmä sekä mentori, joka tukee kehittymistä.

Sisältö

Koulutuksen laajuus on 150 h, sisältäen lähiopetusta ja käytännön harjoittelua sekä oppimistehtäviä.

3-tason koulutukseen sisältyy neljä yhteistä lähijaksoa Varalassa, Tampereella:

  • Lähijakso 1: 19.-21.3.2021
  • Lähijakso 2: 3.-5.9.2021
  • Lähijakso 3: 8.-10.10.2021
  • Lähijakso 4: 12.-14.11.2021

Lisäksi kaksi oman lajin jaksoa, joiden päivämäärät vahvistetaan koulutuksen ollessa käynnissä.

Hakuaika

Hakuaika päättyy 15.01.2021, jonka jälkeen lajiliitot tekevät hyväksynnän hakijoista.

Lisätiedot VOK3-koulutuksesta sekä Valmentajan ammattitutkinnosta

Tarkemmat tiedot löydät koulutusesitteestä >>

Huom. Esitteessä mainittu infopäivä on jo mennyt, mutta tarvittaessa lisätietoja koulutuksesta voi kysyä Potkunyrkkeilyliiton koulutusvaliokunnan Matti Kokkoselta, puh. 040 163 8868