Vuoden 2020 valinnat

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on valinnut vuoden 2020 ottelijat, valmentajan ja tuomarin. Vuoden ottelijat valittiin erikseen yläpotkuottelumuodoissa ja alapotkuottelumuodoissa.

Yläpotkuottelumuodoissa miesten parhaaksi valittiin Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama, joka voitti Irlannin World Cupin sekä WAKO-PRO EM-tittelin. Naisten parhaaksi nimettiin Järvenpään Kehäkarhujen Jenna Puurunen, joka voitti Irlannin World Cupin sekä WAKO-PRO MM-tittelin. Junioreiden parhaaksi valittiin Espoon Kehähaiden Tatu Maunu, joka voitti Irlannin World Cupin sekä SM-kultaa ja valittiin nuorten MM-kisoihin, jotka peruttiin koronan takia.

Alapotkuottelumuodoissa miesten parhaaksi valittiin viidennen potkunyrkkeilyn SM-kultansa iskenyt Wasa 3 Rootsin Pirkka Suksi. Naisten parhaaksi valittiin kovan 70-kiloisten sarjan Suomen mestaruuden voittanut Hämeenlinnan Kushin-kanin Virve Vanhakoski. Junioreiden parhaaksi valittiin Oulun Kickboxing Teamin Jonne Kahma, joka voitti SM-kultaa sekä valittiin nuorten MM-kisoihin, jotka peruuntuivat koronapandemian takia.

Vuoden valmentajaksi nimettiin liiton suurimman junioriseuran Tuusula Fighter Clubin päävalmentaja Jann Ranta. Vuoden tuomariksi valittiin Hämeenlinnan Kushin-kanin Anna-Kaisa Hokkanen, joka on toiminut esimerkillisesti tuomarina ja tuomarivaliokunnan jäsenenä.

Vuoden 2020 valinnat:
Yläpotkuottelumuodot miehet: Akseli Saurama
Yläpotkuottelumuodot naiset: Jenna Puurunen
Yläpotkuottelumuodot juniorit: Tatu Maunu
Alapotkuottelumuodot miehet: Pirkka Suksi
Alapotkuottelumuodot naiset: Virve Vanhakoski
Alapotkuottelumuodot juniorit: Jonne Kahma
Valmentaja: Jann Ranta
Tuomari: Anna-Kaisa Hokkanen