1. tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus joulukuussa Järvenpäässä

Potkunyrkkeilyn 1. tason ohjaajakoulutus (VOK I) käsittää 11.-12.12. pidettävän lähijakson lisäksi lähijaksoa edeltävät ennakkotehtävät sekä lähijakson jälkeisen etätehtävänä suoritettavan näyttötunnin. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin.

Aika :
la 11.12. – su 12.12.2021

Kouluttajat:
Juha Saurama
Petri Surakka

Hinta:
130 euroa per osallistuja

Lisätiedot ja ilmoittautumien:
Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>>Suomisportissa
Tapahtuma >>>Facebookissa 

Ilmoittautuminen edellyttää voimassa olevan Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajilisenssin, ja osallistujan seuran tulee olla hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Ilmoittautumisaika päättyy 8.12. klo 23.59.

Tervetuloa mukaan!