Nuorten EM-kilpailuista pronssia

Nuorten EM-kilpailut käydään  6.-13.11.2021 Montenegrossa. Suomen pienen joukkueen kaksi urheilijaa  ovat suorituksensa tehneet.

Potkunyrkkeilyn nuorten euroopanmestaruuskilpailuissa Montenegron Budvassa Järvenpään Kehäkarhujen Aapo Launiala sai pronssia super-raskaassa painosarjassa (+91kg FC). Launialan sarjassa oli kolme ottelijaa ja Launiala sai välieräottelussa tunnustaa Venäjän Kirill Guidilinin niukasti paremmaksi. Ottelun kaksi arvostelutuomaria saivat tasan ja yksi tuomari Sai Guidilinin yhdellä pisteellä voittajaksi.

Keravan Ahjo Gymin Jaakko Haanpää sai tunnustaa 71 kiloisten (K1)  avausottelussa Puolan Szymon Kaluznyn 3-0 paremmaksi.

– Launiala ja Haanpää ottelivat hyvin. Niukat tappiot tällä tasolla taitaville vastustajille antavat antavat vielä tovin odottaa tulevaisuudessa menestystä, mutta molemmat ovat kovaa vauhtia nousemassa kohti kärkeä, tiivistää valmentaja Juha Saurama.