Kevään alueleirien järjestämisoikeudet seurojen haettavissa

Suomen Potkunyrkkeilyliiton kevään alueleirien järjestämisoikeudet ovat seurojen haettavissa. Leirien ajankohtana on huhtikuu 2022.

Alueleirejä pyritään järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leirit ovat kaksipäiväisiä (la-su).

Alueleiri tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja pitämään leiriä sekä vyökokeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Leirin osallistumis- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelu Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen . Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää ehdotus ajankohdasta. Liiton valmennusvaliokunta nimeää leirin ohjaajan, mutta järjestävä seura voi esittää toiveen ohjaajasta.