Vuoden 2022 lisenssit ja vakuutukset ostettavissa

Vuoden 2022 lisenssit ja vakuutukset ovat ostettavissa 30.12.2021 alkaen. Potkunyrkkeilylisenssin hinta pysyy entisellään 20 eurossa, mutta vakuutusten hintoihin on tullut korotuksia.

Lisenssit ja vakuutukset ostetaan Suomisportista, ja ne ovat voimassa koko vuoden. Kaikilla Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurojen potkunyrkkeilijöillä tulee olla voimassa oleva lisenssi. Voimassa oleva potkunyrkkeilylisenssi on edellytys liiton alaiseen toimintaan osallistumiseen.

Lisenssin yhteydessä voi hankkia myös jonkin Sporttiturva-lisenssivakuutuksista. Vakuutus on pakollinen kilpailijoille ja sitä suositellaan myös harrastajille. A- ja B-vakuutukset kattavat kilpailemisen, H-vakuutus ei kata kilpailemista. A-vakuutus on aikuisille ja B-vakuutus  junioreille.

Suomisporttiin pääset tästä >>>