Arvokisavalinnat 2022

Arvokilpailuiden joukkueiden valinnat tullaan tekemään mahdollisimman pian kevätkauden World Cupien jälkeen.

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus pyytää jäsenseuroja ilmoittamaan tämän vuoden EM-kilpailuihin sekä nuorten MM-kilpailuihin tähtäävät urheilijansa 30.4. mennessä sähköpostilla liiton toimistolle osoitteeseen .

EM-kilpailut järjestetään 11.-20.11. Turkissa ja nuorten MM-kilpailut  16.-25.9. Irlannissa.

Lähtökohtaisesti SM-kilpailuissa on tarkoitus antaa näyttö siitä, että urheilija on kansallisesti paras ehdokas arvokisoihin. World Cupeissa on tarkoitus antaa näyttö siitä, että urheilija on kansainvälisesti riittävän hyvällä tasolla. Kevätkaudella on kaksi World Cupia: 12.-15.5. Turkki ja 2.-5.6. Unkari. Lisäksi huomioidaan näytöt edellisissä arvokilpailuissa sekä muissa kansainvälisissä turnauksissa.

Seuroja pyydetään samalla ilmoittamaan mitä kansainvälisiä näyttöjä kyseiset urheilijat tulevat vielä antamaan. Liiton hallitus pyrkii tekemään joukkueiden valinnat mahdollisimman pian kevätkauden World Cupien jälkeen.