Lasten ja nuorten MM-kilpailuiden aika ja paikka muuttuivat

Ukrainan sodan vaikutuksista johtuen lasten ja nuorten MM-kilpailut pidetään Irlannin sijaan Italiassa.

Potkunyrkkeilyn tämän vuoden lasten ja nuorten MM-kilpailut oli tarkoitus pitää Citywest-kongressikeskuksessa Dublinissa 16. – 25. syyskuuta. Ukrainan sodasta johtuen Irlannin hallitus on ottanut Citywest-kongressikeskuksen ja kaikki sen toiminnot kahdeksi vuodeksi haltuun vastaanottaakseen Ukrainasta Irlantiin saapuvaa pakolaisvirtaa.

Tästä johtuen kadettien ja nuorten MM-kisoja ei järjestetä Irlannissa. WAKO:n johtokunta teki pikaisen päätöksen siirtää kilpailut Irlannista Italiaan. Uusi paikka on viime vuoden MM-kilpailuistakin tuttu Italian Jesolo ja ajankohta on 20.9. – 9.10.2022.

WAKO julkaisee ​​lähiviikkoina tarkemmat tiedot lasten ja nuorten MM-kilpailuista.