VOK1-koulutus Järvenpäässä lokakuussa

Järvenpäässä pidetään potkunyrkkeilyn 1. tason ohjaajakoulutus (VOK I) 29.-30.10.2022.

Koulutus käsittää lähijakson lisäksi lähijaksoa edeltävät ennakkotehtävät sekä lähijakson jälkeisen etätehtävänä suoritettavan näyttötunnin. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin.

Aika
la 29.10. – su 30.10.2022

Kouluttajat
Juha Saurama
Petri Surakka

Hinta:
130 euroa per osallistuja

Lisätiedot ja ilmoittautumien:
Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>>Suomisportissa
Tapahtuma >>>Facebookissa 

Ilmoittautuminen edellyttää voimassa olevan Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajilisenssin, ja osallistujan seuran tulee olla hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Ilmoittautumisaika päättyy 17.10. klo 23.59.

Tervetuloa mukaan!