POTKUNYRKKEILYN OSUUS PERUTTU! Turpaanvetotalakoisiin alle kaksi viikkoa

Ilmoittautuneiden ottelijoiden vähyydestä johtuen potkunyrkkeilyn osuus tapahtumassa on peruttu.

Kiuruveden liikuntahallilla otellaan lauantaina 22.10. discopallojen loisteessa ja savukoneen suhinassa, kun vuorossa on jälleen perinteikäs hyväntekeväisyystapahtuma Turpaanvetotalakoot.

Järjestävä seura NHB Iisalmi kuvailee tapahtumaa lämminhenkiseksi kamppailu-urheilutapahtumaksi, jossa potkunyrkkeilyn ohella nähdään  ammattilais- ja olympiatyylin nyrkkeilyotteluita sekä nyrkkeilyn näytösotteluita ja ammattilaispainia.

– Toivoisimme, että ottelijoita tulisi ympäri Suomen potkunyrkkeilykilpailuun, jonka puitteet ovat hieman toisenlaiset kuin salikisoissa, vaikka salikisa meiningillä mennäänkin. Kokemuksena ottelu tällaisessa tapahtumassa valmistaa tuleviin otteluiltoihin ja toivomme saavamme paikan päälle Suomen parhaat tuomarit. Vaikka omasta seurasta ei juuri ottelijoita olekaan tulossa,  haluamme silti tuoda lajia esille savolaisille ja tarjota erilaiset puitteet ottelijoille, mahtavia jatkobileitä unohtamatta, tuumii  NHB Iisalmen Matti Kokkonen.

Ilmoittautua voi 16.10 asti tästä >>>

Tapahtuman aikataulut:
Punnitus 22.10. klo 10.00
Päiväottelut klo 13.00 alkaen
Iltaottelut klo 17.00 alkaen