Iisalmen alueleirin kantava teema oli hyökkäys hämäysten kautta

Iisalmessa pidettiin alueleiri 17.-18.12. Osallistujia oli reilusti toistakymmentä, vaikka sairasteluiden takia jokunen peruutuminenkin tuli.

Leirin veti Oulu Kickboxing Teamin Leif Stenius.
–  Leiri meni hyvin. Porukkaa oli paikalla kivasti ja Kokkosen Matti oli järkännyt leirille hyvät olosuhteet. Osallistujia oli Oulusta, Kajaanista, Kuopiosta, Iisalmesta ja sen lähikunnista, Stenius kertoo.

Leirin kantava teema oli hyökkäys hämäysten kautta, etenkin etujalkaa hyödyntäen. Ensimmäisenä leiripäivänä keskityttiin vaihtoaskeleen käyttöön, sillä hämäykseen ja sen eri versioihin.
– Toisena päivänä siihen lisättiin polvien käyttöä. Kävimme läpi myös vihreän vyökokeen tekniikoita, muun muassa erilaisia polviblokkeja ja niiden eri versioita.

Leirillä suoritettiin onnistuneesti kolme vihreää vyötä. Onnittelut uusista vöistä Kajaanin Ju-jutsuseuran Tatu Haukka, Aino-Iiris Kemppainen ja Rita Saarinen.

Leif Stenius haluaa muistuttaa kaikkia siitä, että joulu on rauhoittumisen aikaa.
– Keskitytään ensi vuoteen vasta sitten, kun joulu on ohi. Joulu syödään hyvin ja nautitaan lomasta. Jos sitä peruskuntoa haluaa joulun aikana kehittää, niin jouluaaton ja ne pari pyhää voi kuitenkin ottaa ihan rennosti. Se tekee päällekin hyvää, Stenius muistuttaa.