Talvileiri Espoossa 28.-29.1.2023

Miodrag Jotic Serbiasta ohjaa Suomen Potkunyrkkeilyliiton valtakunnallisen talvileirin 28.-29. tammikuuta Suomen Kamppailuopistolla Espoossa.

Jotic toimi pitkään Serbian päävalmentajana sekä johdatti maansa K1 MM-kisojen 2015 mitalitilaston ykkösmaaksi. Miodrag Jotic on toiminut sittemmin myös Bulgarian päävalmentajana ja on nykyään Serbian Potkunyrkkeilyliiton puheenjohtaja sekä WAKOn valmentajakomitean jäsen.

Teemana potkunyrkkeilijän kausiharjoittelu

Leiri koostuu neljästä harjoituksesta ja kahdesta luennosta. Leirin teemana on potkunyrkkeilijän kausiharjoittelu käsittäen peruskuntokauden, kilpailuun valmistavan kauden ja kilpailukauden.

Leirillä harjoitellaan esimerkin omaisesti eri kausille tyypillisiä lajiharjoituksia. Aihetta lähestytään niin fyysisen harjoittelun, tekniikkaharjoittelun kuin taktistenkin harjoitusten näkökulmasta. Leirin on tarkoitus antaa virikkeitä niin valmentajille kuin urheilijoillekin.

Leirin yhteydessä voi myös osallistua sinisen ja ruskeaan vyön kokeisiin. Vyökokeisiin tulee ilmoittautua 22.1. mennessä.

Ilmoittautumiset 27.12. alkaen Suomisportissa >>> 

Lisätietoja leiriesitteessä > > > 

Tervetuloa!