Talvileirillä yli 70 osallistujaa ja viisi uutta vyötä

Potkunyrkkeilyn talvileiri pidettiin  28.-29.1. Espoossa Suomen Kamppailuopiston  tiloissa.

Leirin veti serbialainen Miodrag Jotic, joka toimi pitkään Serbian päävalmentajana sekä johdatti maansa K1 MM-kisojen 2015 mitalitilaston ykkösmaaksi. Miodrag Jotic on toiminut sittemmin myös Bulgarian päävalmentajana ja on nykyään Serbian Potkunyrkkeilyliiton puheenjohtaja sekä WAKOn valmentajakomitean jäsen.

Leirillä käytiin läpi esimerkkejä eri harjoituskausille sopivista harjoitteista, edeten peruskuntokaudesta aina kohti kilpailukautta. Lisäksi leirillä oli teemaa tukevat luennot.

Osallistujia oli kahden päivän aikana  yhteensä 74. Eniten harjoittelijoita oli isäntäseura Espoon Kehähaiden riveistä, mutta myös muut Uudenmaan seurat olivat kattavasti edustettuina. Osallistujia oli Kokkolaa ja Jyväskylää myöten.

– Leirillä oli kivasti myös kilpailijoita ja valmentajia mukana, mutta kyllähän sitä toivoisi, että heitä saapuisi enemmänkin paikalle, kun on näin hyvää oppia tarjolla. Kokonaisuudessaan yli 70 osallistujan määrään voi toki olla tyytyväinen, totesi Suomen Potkunyrkkeilyliiton ja Espoon Kehähaiden puheenjohtaja ja valmentaja Petteri Maunu.

Sinisen vyökokeita suoritettiin onnistuneesti viisi:

Sami Klemola, Espoon Kehähait
Aada Köpsi, Vantaan Kamppailuklubi
Harri Lehtilä, Spartacore Fighters
Jonna Pernilä, Vantaan Kamppailuklubi
Petri Surakka, Järvenpään Kehäkarhut

Vyökokeet ottivat vastaan Timo Livistö ja Anne Katas.

Paljon onnea uudet sinivöiset!