Jäsenyyden hyödyt seuroille

Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurat hyötyvät jäsenyydestä monin tavoin.

Jäsenyys takaa muun muassa  sen, että jäsenseuran jäsenet pääsevät liiton monipuolisten, mutta kohtuuhintaisten koulutusten piiriin. Näitä ovat eritasoiset ohjaaja- ja valmentajakoulutukset sekä tuomarikoulutukset. Liitto pitää jäsenensä ajan tasalla kaikista ajankohtaisista seuratoimintaan,  potkunyrkkeilyyn, urheiluun ja liikkumiseen liittyvistä asioista. Myös kilpailuihin osallistuminen edellyttää, että ottelijan seura on Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsen.

Muita merkittäviä etuja ovat:

 • Kohtuuhintaiset vakuutukset harrastajille lisenssivakuutusjärjestelmän kautta.
 • Liiton jäsenseurat kuuluvat Tuplaturvavakuutuksen piiriin. Tuplaturvavakuutus käsittää talkooväen tapaturmavakuutuksen sekä toiminnan vastuuvakuutuksen miljoonaan euroon saakka.
  Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen vakuutusnumero on 16-550-119-2, ja toiminnanvastuuvakuutuksen vakuutusnumero on 16-549-997-7.
  Lisätietoja vakuutuksista löydätte Olympiakomitean sivuilta >>>
 • Musiikin soittolupa. Teosto- ja Gramex-maksut on hoidettu keskitetysti liiton puolesta. Teosto-sopimuksen numero on 70014878, ja Gramex-sopimuksen numero on LII040.
  Sopimuksen sisältöön voitte tutustua Olympiakomitean sivuilla >>>
 • Alueleirit ja suurleirit. Jäsenseurat voivat hakea isännöitäväkseen leirejä, joiden järjestämistä liitto tukee.
 • Vyökoejärjestelmä
 • Liiton logon käyttöoikeus. Logoa voi käyttää seuran omassa markkinoinnissa ja esimerkiksi seuravaatetuksessa. Logon löydät materiaalipankista>>>
 • Markkinointituki seuran tapahtumille. Liitto voi julkaista omilla verkkosivuillaan seurojen tapahtumailmoitukset, mikäli tapahtuma on liiton lisenssin hankkineille edullisempi kuin muille, eikä se ole päällekkäin liiton muiden tapahtumien kanssa.