Arvokilpailuiden valinnat tehdään kevätkauden World Cupien jälkeen

Arvokilpailuiden joukkueiden valinnat tullaan tekemään mahdollisimman pian kevätkauden World Cupien jälkeen.

MM-kilpailut järjestetään 17. – 26.11. Portugalissa ja lasten sekä nuorten EM-kilpailut 25.8 – 3.9. Turkissa.

Jäsenseurojen tulee ilmoittaa tämän vuoden MM-kilpailuihin sekä nuorten EM-kilpailuihin tähtäävät urheilijansa 20.4. mennessä sähköpostilla liiton toimistolle osoitteeseen .

Näyttöjä SM-kisoista ja World Cupeista

Lähtökohtaisesti SM-kilpailuissa on tarkoitus antaa näyttö siitä, että urheilija on kansallisesti paras ehdokas  arvokisoihin. World Cupeissa on tarkoitus antaa näyttö siitä, että urheilija on kansainvälisesti riittävän  hyvällä tasolla. Lisäksi huomioidaan näytöt edellisissä arvokilpailuissa sekä muissa kansainvälisissä turnauksissa.

Ilmoitus tulevista näytöistä

Seurojen tulee samalla ilmoittaa mitä kansainvälisiä näyttöjä kyseiset urheilijat tulevat vielä antamaan sekä miten urheilijat aikovat valmistautua arvokisoihin, mikäli tulevat valituksi (leiritykset, valmennus, kilpailut). Aikuisten arvokisoihin valittavilta edellytetään kansainvälisen kisatuntuman ylläpitoa myös syyskaudella ennen MM-kilpailuja, joten MM-kilpailuihin tähtäävien osalta tulee hakemuksessa kertoa mihin kansainvälisiin turnauksiin aiotaan osallistua niin kevätkaudella kuin syyskaudellakin.

Liiton hallitus pyrkii tekemään joukkueiden valinnat mahdollisimman pian kevätkauden World Cupien jälkeen.