VOK1 syyskuussa Vaasassa

Vaasassa pidetään valmentaja- ja ohjaajakoulutus VOK1 23.-24.9.2023

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin. VOK1-koulutus sisältää yhden lähijakson lisäksi lähijaksoa edeltävän antidoping-osion, ennakkotehtävät sekä lähijakson jälkeisen etätehtävänä suoritettavan näyttötunnin.

Koulutuksen aikana käsiteltäviä aiheita ovat muun hyvän urheiluvalmennuksen tunnusmerkit ja ryhmänsä hyvän hallitsevan valmentajan ominaisuudet, lasten ja nuorten herkkyyskaudet, taidon ja tekniikan oppimisvaiheet, urheilijan kunto-ja taitotekijät, valmentajan ja ohjaajan eettiset valinnat sekä antidoping

Koulutuksen antidoping-osio pidetään ennalta online-koulutuksena 13.9. klo 19.00. Kouluttajana tässä osiossa toimii Pirkka Suksi. Osallistujille lähetetään linkki koulutukseen.

Aika
23.-24.9.2023

Tarkat kellonajat vahvistuvat myöhemmin, mutta lauantain koulutus kesää yleensä koko päivän iltaan saakka ja sunnuntaina koulutus päättyy jokusen tunnin aiemmin.

Paikka

Wasamove
Meijerinkatu 9, Vaasa

Hinta 
130 euroa

Kouluttaja
Juha Saurama

Huom! Osallistujilta vaaditaan lajipassi sekä voimassaoleva lisenssi, ja seuran tulee olla hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle.

Ilmoittautuminen Suomisportissa >>>

Tapahtuma Facebookissa >>>