Valmennuksen suunnittelu -koulutus kiinnosti valmentajia

Urheilijan Vuosisuunnitelma koulutus  pidettiin Järvenpäässä 19.-20. elokuuta. Koulutus onnistui hyvin ja kiinnosti valmentajia. Sen aikana  harjoiteltiin, mietittiin ja opiskeltiin yhdessä potkunyrkkeilijän eri harjoituskausilla tapahtuvaa harjoittelua.

– Valmentajat jakoivat aktiivisesti omia kokemuksia harjoittelusta, niin urheilijan kuin valmentajan näkökulmasta. Keskustelu oli aktiivista ja vuorovaikutteista. Varsin ottelutaktiikka tuntui kiinnostavan valmentajia, kertoi kouluttaja Juha Saurama.

Koulutuksessa keskityttiin potkunyrkkeilijän valmennuksen vuosisuunnitelman laatimiseen. Koulutus käy sellaisenaan voimassa olevien mustan vyön vyökoevaatimusten valmentajakoulutukseksi, jonka lisäksi  koulutus käy VOK2-lajiosasta niille, jotka osallistuvat syksyllä 2023 alkavaan kamppailulajien yhteiseen 2-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutukseen.

Mukana koulutuksessa olivat:

Ali Reza Aholami, Kickboxing Team
Jenny Helin, Spartacore Fighters
Marianna Karjalainen, Jigotai
Matti Kokkonen, NHB Iisalmi
Heini Peltonen, Hämeenlinnan Kamppailukeskus
Antti Sariola, Kickboxing Team Bothnia
Viljami Tala, Jigotai
Sami Tuomainen, Tuusula Fighter Club
Virve Vanhakoski, Hämeenlinnan Kamppailukeskus