Kilpailuopasta päivitetty

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on päivittänyt kilpailuopasta. Uusittu kilpailuopas on voimassa välittömästi.

Päivitykset koskevat muun muassa vakuutuksia sekä ikäsarjoja etenkin yli 40-vuotiaiden osalta.

Oppaasta on poistettu kohta  muiden lajiliittojen vakuutusten kattavuudesta yhdessä Potkunyrkkeilyliiton lisenssin kanssa.  Tämä johtuu siitä, että eri liitoilla ehdot elävät vuosittain. On vakuutuksenottajan vastuulla tarkistaa, kattaako voimassaoleva toisen lajiliiton vakuutus myös potkunyrkkeilyn.

Myös ikäluokkiin tuli joitakin muutoksia, esimerkkinä yli‐ikäiset ottelijat kehälajeissa. Sen kalenterivuoden jälkeen, jolloin urheilija on täyttänyt 40 vuotta, hän voi kilpailla kehälajeissa ainoastaan noviisisäännöillä ja silloinkin hänen tulee erikseen anoa jokaiseen kehälajien otteluunsa lupa Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitukselta. Tällöinkin ottelijoiden ikäeron tulee olla korkeintaan viisi vuotta.

Löydät kilpailuoppaan PDF-muodossa täältä >>>