Petteri Maunu jatkaa Potkunyrkkeilyliiton johdossa

Suomen Potkunyrkkeilyliiton syyskokous pidettiin 3.12.2023 Espoossa hybridikokouksena siten, että osa kokousedustajista osallistui kokoukseen paikan päällä ja osa etänä.

Syyskokouksessa valittiin uusille kaksivuotiskausille liiton hallitukseen puheenjohtajaksi Petteri Maunu, varapuheenjohtajaksi Sandra Roos ja jäseneksi Pasi Rantala. Kurinpitovaliokuntaan valittiin kaksivuotiskaudeksi puheenjohtajaksi Kimmo Ojanpää sekä jäseniksi Jann Ranta ja Jussi Markkanen. Lisäksi syyskokous hyväksyi liiton toimintasuunnitelman, talousarvion ja kurinpitomääräykset ensi vuodelle. Jäsenmaksu vuonna 2024 on 300 euroa ja eräpäivä on 31.1.2024.

Syyskokouksen yhteydessä Danklubissa pidettiin graduointikoulutus, jossa 12 mustavöistä päivitti vyökokeiden pito-oikeutensa kahdeksi vuodeksi. Koulutuksessa käytiin vyökoesäännöt läpi ja perehdyttiin erityisesti viimeisimpiin vyökoesääntöjen päivityksiin.

Graduointioikeutensa päivittivät 31.12.2025 saakka:
Katas Anne
Laine Teppo
Lawrence Korede
Lindroos Conny
Livistö Timo
Lähteenpää Mikko
Maunu Petteri
Maunu Tatu
Ranta Jann
Sivén Teemu
Ukkonen Teijo
Vanhakoski Virve

Kuvassa keskellä Petteri Maunu, vasemmalla WAKOn puheenjohtaja Roy Baker ja oikealla WAKO PRO:n johtaja Carlos Ramjanali, kuva on otettu 2023 MM-kilpailujen yhteydessä.