Iisalmen alueleirillä kohti voittavaa ottelutyyliä

Iisalmessa pidettiin alueleiri 9.-10. joulukuuta NHB Iisalmen isännöimänä. Leirin ensimmäisenä päivänä harjoituksissa keskityttiin reagointiin ja etäisyyteen itselle toimivilla tekniikoilla.

Parikymmentä harrastajaa Iisalmesta, Kajaanista ja Kuopiosta saivat palautetta ja taktisia neuvoja voittavaan ottelutyyliin.

Leirin ohjasi Virve Vanhakoski.
– Virven iloinen hymy tarttui myös harrastajiin. Treeneissä vallitsi mukava tunnelma ja kuului positiivinen puheensorina, kertoo NHB Iisalmen Matti Kokkonen.

Vyökokeessa keltaisen vyön suoritti kuusi ja oranssin vyön kaksi harrastajaa. Myös vyökokeeseen osallistuneet harrastajat saivat täsmällisiä kehitysideoita omien tekniikoiden hiomiseen hyvästä loistavaksi.

Sunnuntain harjoitus alkoi hyvän tekniikan kannalta tuiki tärkeällä liikkuvuuden työstämisellä, ja harrastajat saivat loistavia, konkreettisia malleja sekä vihjeitä liikkuvuuden ja kehonhallinnan kehittämiseksi, josta harrastajat olivat todella kiitollisia. Harjoitus jatkui potkuharjoituksella, jossa keskiössä oli huolellinen palautus tehdyn potkutekniikan jälkeen, että pystytään jatkamaan aloitettua hyökkäystä.

– Aamuharjoituksen lopuksi tehtiin erinomainen peruskestävyysharjoitus, jossa saatiin paljon teknisiä suorituksia lajinomaisesti ja samalla kehitettiin myös tekniikkaa haastamalla aivoja vastakkaisessa otteluasennossa.

Leirin viimeisessä harjoituksessa yhdistettiin viikonlopun aikana eri harjoituksissa käytetyt tekniikat kokonaisuudeksi reagointia, ajoitusta ja vahvoja tekniikoita.

Onnea uusille keltaisille ja oransseille vöille:

Keltaiset vyöt  
Hyrkäs Antti, NHB Iisalmi
Hyrkäs Kerttu, NHB Iisalmi
Hyrkäs Sanna, NHB Iisalmi
Kauhanen Olli, NHB Iisalmi
Kortelainen Niko, NHB Iisalmi
Rönkkö Sakari, NHB Iisalmi

Oranssit vyöt
Miettinen Eero, NHB Iisalmi
Holm Simo, NHB Iisalmi