Vuoden 2023 valinnat

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on valinnut vuoden 2023 ottelijat, valmentajat ja tuomarin. Vuoden ottelijat valittiin erikseen aikuisissa ja junioreissa.

Miesten parhaaksi valittiin MM-kilpailuissa Portugalissa kultaa iskenyt Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama, joka voitti kaikki vuonna 2023 käymänsä kilpailut. Naisten parhaaksi nimettiin Combat Academy of Finlandin Jennika Vainio, joka voitti  MM-kilpailuissa hopeaa.

Tyttöjunioreiden parhaaksi valittiin MMA Team 300 edustava Nea Kytölä, joka voitti kultaa nuorten EM-kilpailuissa Turkissa. Poikajunioreiden parhaaksi valittiin nuorten EM-kilpailuissa pronssille yltänyt MMA Team 300 edustava Joseph Hilander.

Vuoden valmentajaksi nimettiin Espoon Kehähaiden Petteri Maunu, jonka valmennettava Tatu Maunu voitti MM-kultaa Portugalissa. Petteri toimi vuoden 2023 aikana valmentajana kilpailuissa ja leireillä kaikkiaan kymmenessä maassa. Vuoden tuomariksi nimettiin Kuopio Fighter Clubin Vilma Ojala, joka on toiminut aktiivisesti ja osoittanut huomattavaa edistymistä tuomarina.

Vuoden 2023 valinnat

  • Miehet: Akseli Saurama
  • Naiset: Jennika Vainio
  • Juniorit, pojat: Joseph Hilander
  • Juniorit, tytöt: Nea Kytölä
  • Valmentaja: Petteri Maunu
  • Tuomari: Vilma Ojala