Akseli Saurama on urheilutoimittajien valitsema vuoden potkunyrkkeilijä

Urheilutoimittajain liiton Vuoden urheilija -valiokunta on nimennyt lajien parhaat urheilijat menneen vuoden saavutusten ja kilpailumenestyksen pohjalta.

Lajien parhaiden vuosittainen valitsemisperinne on alkanut vuonna 1946. Ensin lajeja oli mukana vain muutama, mutta lajivalikoima on vuosien mittaan jatkuvasti laajentunut. Vuoden 2023 paras nimettiin 82 lajissa.

Vuoden potkunyrkkeilijäksi valittiin Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama. Akselin vuosi on ollut menestyksekäs. Vuoden kruunasi marraskuun lopun  MM-kulta Full contactin -71 kilon sarjassa. Hänet myös valittiin koko MM-turnauksen parhaaksi kehälajien miesottelijaksi. Ennen MM-kultaa Akseli iski kultaa Italian ja Itävallan World Cupeissa.

Lue koko uutinen kaikista valinnoista Urheilutoimittajien Liitoin sivuilta >>>

Tästä >>> voit lukea  joulukuussa julkaistun Akselin haastattelun Urheilugaalan sivuilta.

Lämpimät onnittelut Akseli ja taustajoukot!