Helsingin alueleiriltä positiivisia kokemuksia ja uusia tekniikoita

Helsingin Herttoniemessä GB Gymin salilla pidettiin lauantaina 25.5. alueleiri.

Jos helle hemmotteli suomalaisia salin ulkopuolella, niin hikinen oli  meno salin sisälläkin, jossa hemmottelua tarjoiltiin uuden opin muodossa.

Leirillä oli yhteensä 31 osallistujaa.  Mukana harjoittelemassa oli muun muassa juuri peruskurssilta tulleita, mustavyö sekä maajoukkuevalmentaja ja MM-mitalisti.

–  Fiilis oli kaikin puolin todella hyvä, ja porukka oli positiivisella asenteella treenaamassa, kertoo leirin ohjannut Keide Nordberg.

Leirin teemoja olivat muun muassa hämäysten, peittojen ja torjuntojen kautta tehtävät hyökkäykset.

– Ajatuksena oli antaa ensimmäistä kertaa leirille osallistuville positiivia kokemuksia leireilystä ja vanhoille konkareille uusia tekniikoita ja näkökulmia harjoitteluun ja kisatilanteeseen. Saadun palautteen mukaan tavoitteet saavutettiin, kaikille jäi hyvä fiilis ja mukaan tarttui uutta oppia, Keide tiivisti.

GB Gymin Marko Mattila suoritti leirillä vihreän vyön kokeen. Onnea uudelle vyölle!

***********************************************************************************************************************

Suomen Potkunyrkkeilyliiton alue- ja suurleirit on tarkoitettu kaikille Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurojen harrastajille, joilla on potkunyrkkeilypassi sekä voimassa oleva lajilisenssi. Leireillä opetetaan toimivaa ja monipuolista potkunyrkkeilytekniikkaa ja -taktiikkaa. Leireillä voi suorittaa vyökokeita. Alueleireillä pidetään vyökokeita keltaisesta vihreään ja suurleireillä sinisestä mustaan.