Tallinnan WAKO-turnauksessa oli mukana suomalaisedustusta

Tallinnassa käytiin 25.-26.toukokuuta Tallinn Open K1 WAKO 2024. 

Mukana Suomesta oli kolmihenkinen Unifight Club Espoon joukkue: Mikhail, Ivan ja Maxim Frolov sekä heidän valmentajanaan Roman Frolov. Helteisessä säässä järjestetty turnaus supistui lopulta melko pieneksi, mutta mukaan tarttui silti arvokasta kisakokemusta.
– Pojat taistelivat hyvin. Mikhail onnistui voittamaan finaalissa yhden ikäryhmänsä vahvimmista virolaisista taistelijoista, jolle hän hävisi aiemmin viime joulukuussa. Vaikka Maxim hävisi pistein, olemme tyytyväisiä, koska tällaisen tappion kasvatuksellinen arvo on yleensä paljon suurempi kuin voiton, sillä tappio  paljastaa piileviä ongelmia tekniikoissa, pohti Roman Frolov turnauksen jälkeen.

TULOKSET

9-10 v. -34 kg
Fedosejev Alan (FFC, Viro) – Frolov Mikhail (Unifight, Suomi), 0-3
Frolov Mikhail (Unifight, Suomi) – Talv Darii (KONKIRO, Viro), 2-1
Mikhail 1. sija

11-12 v. -32 kg
Frolov Ivan (Unifight, Suomi) – Barbõsev Egor (FFC, Viro), 3-0
Ivan 1. sija

YJ -60 kg
Solovjov Denis (FFC, Viro) – Frolov Maxim (Unifight, Suomi), 3-0
Maxim 3. sija

Kuvassa (kesk.) sarjan 9-10 v. -34 kg voittanut Mikhail Frolov.