Kesäleiri pidetään Hämeenlinnassa 23.-25. elokuuta

Suomen Potkunyrkkeilyliiton tämän vuoden kesäleiri pidetään viimevuotiseen tapaan kolmipäiväisenä. Ajankohta on 23. – 25. elokuuta, ja paikka niin ikään viime kesältä tuttu Hämeenlinnan Kamppailukeskuksen Luola. Leirin ohjaavat maajoukkuevalmentajat Pasi Rantala, Leif Stenius ja Sandra Roos.

Lauantain ja sunnuntain harjoitukset on tarkoitettu kaikille Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurojen harrastajille, joilla on liiton potkunyrkkeilypassi sekä voimassa oleva lajilisenssi. Perjantain harjoitukset on tarkoitettu kilpailijoille.

Sinisen, ruskean ja mustan vyön kokeet pidetään lauantaina  24. elokuuta. Mustan vyön kokeeseen tulee anoa kirjallisesti 18. elokuuta mennessä Suomen Potkunyrkkeilyliiton toimiston sähköpostiin: toimisto@kickboxing.fi.

Leirille ilmoittaudutaan Suomisportissa >>>

Vyökokeisiin voi ilmoittautua joko leiri-ilmoittautumisten yhteydessä tai erikseen tästä linkistä >>>

Leiriesite (PDF) > > >