Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

WAKO on vahvistanut, että marraskuussa käytävissä MM-kilpailuissa on poikkeustilanteen takia käytössä sovelletut ikärajasäännöt. Kilpailujen lykkäyksestä huolimatta ratkaisevana päivämäärärajana pidetään yhä 21.8.2020, joka oli alkuperäinen nuorten MM-kilpailujen alkamispäivä.
WAKO Europe on tehnyt päätöksen siirtää Euroopan mestaruuskilpailut lokakuulta joulukuuhun. Uusi ajankohta on 5.-13.12.2020.
World Association of Kickboxing Organizations julkaisee kuukausittain uutiskirjeen, jossa on muun muassa kattojärjestön kuulumisia sekä ajantasainen kansainvälisten kilpailujen kalenteri.
Koronapandemia on vaikeuttanut paikallisten liikunta- ja urheiluseurojen sekä liikunnan koulutuskeskusten toimintaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee koronatilanteessa näitä organisaatioita erityisavustuksilla. Avustushaku alkaa 30. huhtikuuta ja päättyy kaksi viikkoa myöhemmin 14. toukokuuta.
COVID-19-pandemian vuoksi Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry järjestää toistaiseksi koulutuksensa etä- ja verkkokoulutuksina. Osa jo sovituista tilaisuuksista siirretään uuteen ajankohtaan. Näiden lisäksi SUEK järjestää kevään aikana webinaareja.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa on tekeillä opinnäytetyö suomalaisten kilpapotku- ja thainyrkkeilijöiden tuki- ja liikuntaelinvammojen esiintyvyydestä ja vammojen vaikutuksesta kilpailuun ja harjoitteluun. Tutkimukseen haetaan nyt vastaajia.
SM-kilpailut pyritään järjestämään vuoden 2020 aikana.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton toimisto on pääsiäislomalla 6.4.-13.4.2020.
Tokion olympialaisten siirtyminen tulevalta kesältä heinäkuuhun 2021 muuttaa myös World Gamesin aikataulua vuodella eteenpäin eli vuoteen 2022.
Serbian Belgradissa pidettävät potkunyrkkeilyn nuorten MM-kilpailut on päätetty siirtää elokuulta marraskuulle 2020.
RSS ATOM