Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Suomen Potkunyrkkeilyliiton maajoukkuevalinnat Full Contactin EM-kilpailuihin 2018 on nyt julkaistu. Arvokisat järjestetään Slovenian Mariborissa 17.-25.11.2018.
Leiri järjestetään 14.-15.7. Suomen Kamppailuopistolla Espoossa osoitteessa Kotitontuntie 5.
Suomalaiset iskivät viikonloppuna Riminillä kauden viimeisessä World Cupissa viiden kilpailijan voimin. Ylimmälle palkintopallille nousivat Antti Rintanen ja Anton Poropudas. Suomalaismenestystä täydensivät Erika Rinteen, Akseli Sauraman ja Tino Saarikankaan hienot esitykset.
Patentti- ja rekisterihallitus on eilen torstaina 7.6.2018 vahvistanut Suomen Potkunyrkkeilyliiton uudet säännöt. Sääntömuutokset päätettiin yksimielisesti liiton ylimääräisessä kokouksessa 29.4.2018 Espoossa.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on myöntänyt viime kokouksessaan potkunyrkkeilyn vuoden 2019 suomenmestaruuskisat NHB Iisalmen järjestettäviksi.
Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama iski tiensä hopealle Venäjällä Anapassa viime keskiviikosta tähän maanantaihin kilpaillussa Diamond World Cupissa.
Liitolla oli hyvin tapahtumarikas viime viikonloppu jonka aikana järjestettiin vyötekniikkaleiri Hämeenlinnassa, potkunyrkkeilyleiri Seinäjoella, polkaistiin käyntiin 2-tason valmentajakoulutus ensimmäisen lähijakson merkeissä ja pidettiin liiton hallituksen kokous, jossa tehtiin päätöksiä liittyen tuleviin kisoihin ja liiton viestintään.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton kesän alueleirit ovat nyt haettavissa.
Maajoukkuevalinnat (27.5.2018)
Suomen Potkunyrkkeilyliiton maajoukkuevalinnat nuorten MM-kilpailuihin, K1- ja Low Kick EM-kilpailuihin ja Light Contactin EM-kilpailuihin.
Unkarin maailmancup kilpailtiin viime viikonloppuna 17.-20.5. Budapestissa. Suomalaisia kilpailijoita oli mukana 14, ja osallistujia ylipäätään jopa 38 eri maasta. Suomalaismenestys turnauksessa oli hyvää Antti Rintasen voitettua light contactin 79 kiloisten sarjan ja Anton Poropudaksen iskettyä full contactin 60 kilon juoniorisarjan voittoon.
RSS ATOM