Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Suomalaiset ylsivät kaikkiaan viiteen sarjavoittoon kansainvälisessä Finnish Open -turnauksessa lauantaina Espoossa Tapiolan Urheiluhallilla. Turkmenistan osallistui viime vuoden tapaan isolla joukkueella ja esiintyi vahvasti.
Vantaan Kamppailukeskukselle kokoontui jälleen parikymmentä naista potkunyrkkeilemään moninkertaisten arvokisamitalistien Anne Kataksen ja Camilla Marjamäen opissa.
Potkunyrkkeilyn kansainvälinen Finnish Open -turnaus isketään lauantaina Espoossa. Kilpailijoita on tulossa Suomen lisäksi Turkmenistanista, Virosta ja Ruotsista.
Kickboxing Teamin päävalmentaja Leif ”Lepa” Stenius ohjasi peräkkäisinä viikonloppuina leirit KBT Kokkolalle ja Nivalan N Fightersille.
Serbian Miodrag Jotic ohjaa talvileirin 3.-4.2.2018 Suomen Kamppailuopistolla Espoossa. Leiri on tarkoitettu kaikille potkunyrkkeilyn tekniikasta ja taktiikasta kiinnostuneille.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajipassien ja paitojen toimitus on muuttunut 2.1.2018 alkaen. Jatkossa passit ja paidat toimitetaan liitosta postiennakolla.
Puheenjohtajan katsaus
Suomen Potkunyrkkeilyliitto on valinnut kuluvan vuoden ottelijat, valmentajan ja tuomarin.
Sami Savo (WAKO Euroopan tuomarikomitean puheenjohtaja) oli kouluttamassa Turkissa tuomarien ja valmentajien seminaarissa 7-10.12.2017
Suomen Potkunyrkkeilyliiton kevätleiri ja kevään alueleirit ovat haettavana.
RSS ATOM