Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry, Väestöliitto ja Suomen Olympiakomitea järjestävät yhteistyössä liikunnan aluejärjestöjen kanssa koko maan kattavan koulutuskiertueen urheiluseuroille.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton mestaruuskilpailut käydään 28.-29. maaliskuuta Espoossa. Ilmoittautumisaika päättyy 2.3. klo 12:00.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton talvileiri pidettiin Espoossa 1.-2.2. Espoon Kehähaiden isännöimän leirin ohjasi Miodrag Jotic Serbiasta.
Vuoden 2020 ensimmäiseen kehä- ja päätuomarikoulutukseen kokoontui yhdeksän osallistujaa neljästä seurasta ympäri Suomea.
Viime viikonloppuna 25.-26.1. pidetylle VOK1-koulutuksen lähijaksolle osallistui 22 opinnälkäistä yhteensä 14 eri seurasta.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on nimennyt valiokuntien kokoonpanot tälle kalenterivuodelle.
Uusi osa-aikainen liittosihteeri Tuija Pellikka aloitti työnsä potkunyrkkeilyliitossa 7.1.2020 Alisa Konovalovan lähdettyä uusiin tehtäviin. Nyt Tuija esittelee itsensä ja kertoo taustastaan.
WAKO Europe on poistanut ikärajavaatimukset tuomaritoiminnasta ja sen myötä myös Suomen Potkunyrkkeilyliitto on määritellyt uudestaan tuomaroinnin ikärajat.
Potkunyrkkeilyliiton hallitus on kokouksessaan 12.1.2020 vahvistanut päivityksiä kilpailuoppaaseen.
Potkunyrkkeilyliiton hallitus on 12.1.2020 kokouksessaan hyväksynyt Kickboxing Team Bothnia ry:n jäsenekseen
RSS ATOM