Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Kevään 2020 kevätleiri ja alueleirit ovat nyt seurojen haettavissa.
8.2.2020 järjestettävän arvostelutuomarikoulutuksen paikaksi on vahvistunut Kurikka. Kouluttajana on Sami Savo.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on valinnut vuoden 2019 ottelijat, valmentajan ja tuomarin.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton vuoden 2020 lisenssivakuutukset ovat nyt ostettavissa digitaalinen urheilupalvelu Suomisportin kautta. Perukurssilisenssien osalta käytäntö muuttuu vuoden alusta.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton toimisto on joululomalla 20.12.2019 - 7.1.2020.
Alkuvuodesta 2020 Potkunyrkkeilyliitto järjestää kaksi arvostelutuomarikoulutusta sekä yhden kehä- ja päätuomarikoulutuksen. Katso ohessa tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan Suomisportissa.
Serbian Miodrag Jotic ohjaa talvileirin 1.-2.2.2020 Suomen Kamppailuopistolla Espoossa. Leiri on tarkoitettu kaikille potkunyrkkeilyn tekniikasta ja taktiikasta kiinnostuneille.
Potkunyrkkeilyn 1-tason ohjaajakoulutus (VOK 1) järjestetään tammikuussa. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin.
Kickboxing Teamin Oulussa jo 31. kertaa isännöimät KBT-kisat iskettiin lauantaina 30.11. KBT Fight Centerissä.
Suomen maajoukkue korjasi upean potin Antalyassa tällä viikolla käydyissä Full Contactin MM-kilpailuissa, kun Suomeen saatiin kultaa, hopeaa ja pronssia. Jenna Puurunen otteli alle 65kg sarjan kultaa, Akseli Saurama alle 71kg sarjan hopeaa ja Erika Rinne alle 60kg sarjan pronssia. Lisäksi Suomen maajoukkueen vastuuvalmentaja Juha Saurama palkittiin koko kisojen parhaana valmentajana.
RSS ATOM