Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Syksyn kotimainen kilpailukausi polkaistiin käyntiin kahdella kilpailulla, kun Kickboxing Team ja Kehäkarhut järjestivät Oulussa ja Järvenpäässä perinteikkäät kilpailutapahtumansa.
Vaasan Budokanin Jarkko Jussila ja Teemu Tuominen iskivät turnausvoitot Prahassa 16 maan Czech Open-turnauksessa 11. - 12.9.
Potkunyrkkeilyliitto on myöntänyt elokuun lopulla Anne Katakselle liiton kesäleirillä Porissa 1. danin mustan vyön. Onnittelut!
Porin Ju-Jutsuseuran isännöimän Potkunyrkkeilyliiton kesäleirin vetäjäksi oli saapunut tänä vuonna itse Mr. Perfect, Ernesto Hoost.
Jos Sinua kiinnostaa osallistua tasokkaaseen Czech Open -potkunyrkkeilykilpailuun, niin lue yhteisiin matkan järjestelyihin liittyvä tiedote.
Potkunyrkkeilyliiton uusimmat arvolistat lisätty sivuille.
KBT Fight Centerillä Oulussa pidettiin 28.6. Suomen ensimmäinen kuntopotkiksen ohjaajakoulutus.
Avoimen kamppailulajien harrastajille tarkoitetun, Porin Ju-Jutsuseuran 20-vuotisjuhlaleirin vetäjäksi on lupautunut nelinkertainen K1-maailmanmestari ERNESTO HOOST.
Syksyn kamppailulajien II-tason valmentajakoulutukseen Pajulahteen ehtii vielä ilmoittautua. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty toistamiseen 31.7. asti.
Kickboxing Teamin järjestämät KBT-kisat iskettiin lauantaina 23.5. Oulun Raksilassa. Kisoihin saapui potkunyrkkeilijöitä Oulusta, Kokkolasta, Suonenjoelta ja Imatralta.
RSS ATOM