Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Hämeenlinnassa käytiin lokakuun viimeisenä viikonloppuna potkunyrkkeilykilpailut. Osallistujia oli sen verran, että otteluita saatiin aikaiseksi 18 kappaletta. Ottelut sujuivat hyvin ja suurin osa kamppailuista käytiin täydellä kontaktilla. Mukaan mahtui myös kaksi light contact ottelua. Kushin-Kan kiittää kaikkia osallistujia hyvin onnistuneista kisoista.
Tänä vuonna Hämeenlinnassa pidetyn kesäleirin ohjaajana oli hollantilainen 1980- ja -90-lukujen potkunyrkkeilylegenda Rob "Mr. Lowkick" Kaman. Mm. Pekingin Combat Gamesien takia pari suurta kilpaseuraa oli leirillä melko pienellä edustuksella, mutta yhteensä paikalle oli silti saapunut noin 90 potkunyrkkeilijää ympäri maata.
Lisenssikauden 2010-2011 lisenssit ovat nyt lunastettavissa.
Jarkko Jussila ja Miika Lumilampi ovat tulessa 28.8-5.9.2010 Pekingissä järjestettävässä World Combat Games -tapahtumassa. Kyseessä on kamppailulajien suurtapahtuma, johon urheilijat on seulottu maailman rankingin mukaan. Potkunyrkkeily on ohjelmassa 3.-4.9. Valmentajista mukana on Pasi Rantala sekä tuomareista Sami Savo.
SM-Potkut ja Iskut pidettiin Akaalla 22.5.2010. Tarkemmat tulokset oheisesta linkistä.
RSS ATOM