Tuomarikoulutus Hämeenlinnassa

19.2.2012

Kurssilaiset ja kouluttaja.
Kurssilaiset ja kouluttaja.


Hämeenlinnan Kushin-Kanin ja Potkunyrkkeilyliiton järjestämällä tuomarikurssilla leivottiin yhteensä seitsemän uutta arvostelutuomaria.

 Paikalle oli saapunut arvostelutuomarioppilaita Hyvinkään Shudokanilta, Helsingin Ju-jutsuklubilta, Akaa Fight Clubilta ja isäntäseura Kushin-Kanilta. Mukana oli kilpailijoita, valmentajia ja aktiivituomareiksi tähtääviä. Kaikki seitsemän osallistujaa suorittivat arvostelutuomarin peruskoulutuksen. 

Koulutuksen piti tuomarivaliokunnan puheenjohtaja Sami Savo Järvenpään Kehäkarhuista ja apuna koulutuksessa sekä käytännön järjestelyissä oli tuomaritehtävissä aktiivisesti toiminut Jukka Mikkonen Kushin-Kanista. 

Samana päivänä Hämeenlinnassa järjestettiin myös Vantaan Kamppailukeskuksen Anne Kataksen sekä Kushin-Kanin Anna-Leena Riekkolan vetämä harjoitusleiri. Tapahtumat tukivat toisiaan, kun leiriläiset sparrasivat 15 erää, jotka tuomarikokelaat pääsivät arvostelemaan. 

Tilaisuuteen alunperin suunniteltu kehätuomarikoulutus siirrettiin myöhemmäksi ja siitä tulee lisätietoa lähitulevaisuudessa.

Potkunyrkkeilyliitto onnittelee uusia tuomareita!