Full Contact MM-kisat Turkissa (Päivitetty 4.12.)

30.11.2013

Pasi Rantala (vas.), Camilla Viksten, Anne Katas ja Jukka Saarinen
Pasi Rantala (vas.), Camilla Viksten, Anne Katas ja Jukka Saarinen
Sami Savo (vas.) ja Tuomo Vahtera
Sami Savo (vas.) ja Tuomo Vahtera

Suomen joukkue osallistuu Full Contact -ottelun MM-kisoihin Turkin Antalyassa 30.11.-8.12.

Joukkueeseen kuuluvat Vantaan Kamppailukeskuksen Camilla Viksten (-60kg) ja Anne Katas (-65kg) sekä Järvenpään Kehäkarhujen Jukka Saarinen (+91kg). Valmentajana toimii Pasi Rantala ja tuomareina Sami Savo sekä Tuomo Vahtera.

Joukkue saapui kisapaikalle lauantaina 30.11. ja ottelijat läpäisivät punnituksen ongelmitta. Suomalaisten ottelut alkavat luultavasti tiistaina 3.12.

Kisaohjelman näet WAKO:n nettisivuilta.

 

Päivitys 2.12.

Otteluparien arvonta on suoritettu. Jukka Saarinen kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Etelä-Afrikan Johan Westerveltin ja Camilla Viksten portugalilaisen Sandra Texeiran. Anne Katas rankattiin ohi ensimmäisen kierroksen ja hän kohtaa toisen kierroksen ottelussa voittajan ottelusta Barbot Christelle (FRA) vs. Rafaela Madeira (BRA). Camilla Vikstenin ottelu on tiistaina ja muiden ottelijoiden koitokset alkavat myöhemmin.

Muista pohjoismaista Norjalla on kahdeksan ottelijan joukkue Full Contactissa ja Tanskalla kolmen. Ruotsilla ei ole edustajia kehälajeissa eikä myöskään Virolla.

 

Päivitys 3.12.

Camilla Viksten aloitti MM-kisaurakkansa voitolla Portugalin Sandra Teixeirasta. Camillan ottelu ei kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta Vantaalaisen perustaso riitti selkeään 3-0 pistevoittoon.

- Vähän käynnistysvaikeuksia otelussa eli liian kevyt herättely, joten tänään mennään "vähän"kovempaa, valmentaja Pasi Rantala kommentoi asiaa.

Camillan vastustaja seuraavalla kierroksella on Etelä-Afrikan Christa Alberts. Anne Kataksen vastustajaksi varmistui tänään ranskalainen Barbot Christelle

Tulokset:

FC -60kg Camilla Viksten vs. Sandra Teixeira (POR), 3-0

 

Päivitys 4.12.

Päivän saldona Suomen joukkueen osalta oli kolme voittoa ja yksi tappio. Camilla Viksten (-60kg) paransi otteitaan eilisestä ja kukisti toisen kierroksen ottelussaan Etelä-Afrikan Christa Albertsin pistein 3-0. Anne Katas (-65kg) voitti samoin lukemin ranskalaisen Barbot Christellen. Molemmat vantaalaiset etenivät näin semifinaaliin ja varmistivat itselleen mitalit. Järvenpään Jukka Saarinen (+91kg) voitti ensimmäisellä kierroksella Etelä-Afrikan Johan Westerveltin 3-0. Toisella kierroksella vastaan asettui ukrainalainen MM-hopeamitalisti Ivan Tkachenko, joka veti tiukan väännön jälkeen pidemmän korren tuomariäänin 3-0. Jukan sijoitus siis 5.-8.

Tulokset:

Full Contact -60kg Camilla Viksten vs. Christa Alberts (RSA), 3-0
Full Contact -65kg Anne Katas vs. Barbot Christelle (FRA), 3-0
Full Contact +91kg Jukka Saarinen vs. Johan Westervelt (RSA), 3-0
Full Contact +91kg Ivan Tkachenko (UKR) vs. Jukka Saarinen, 3-0