8 suomalaista Unkarin World Cupiin

15.5.2014


Szegedissä 20. kertaa pidettävään Unkarin World Cupiin osallistuu kahdeksan suomalaisottelijaa.

Unkarin World Cup kuuluu tasokkaimpiin potkunyrkkeilyturnauksiin arvokisojen ulkopuolella ja se on asetettu ensisijaiseksi näyttökisaksi ensi syksyn EM-kisoihin K1- ja Low Kick ottelumuodoissa.

Kisojen menestyneimmät suomalaisottelijat ovat hallitseva euroopanmestari Maria Singh ja moninkertainen arvokisamitalisti Camilla Viksten Vantaan Kamppailukeskuksesta. Vantaalta osallistuvat myös Kaisa Musikka ja Korede Lawrence.

Lappeenrannan Kickboxing Clubilta kisoissa ovat mukana Mikko Tirronen ja eerika Rinne, joista jälkimmäinen tekee nyt kansainvälisen debyyttinsä. Samassa tilanteessa on myös Kickboxing Teamin Joel Puranen. Hämeenlinnan Kushin-Kanista mukana on Pyry Kujala.

Huoltajana mukaan lähtee maajoukkueen päävalmentaja Pasi Rantala, joka kertoi odotuksiaan suomalaisjoukkueen suhteen.

- On mielenkiintoista nähdä missä kunnossa muihin nähden meidän arvokisamitalistit Camilla ja Maria ovat ja odotan todella paljon myös Joel Purasen ottelemista Euroopassa.  Kaisa Musikka on myös mielenkiintoinen tapaus: hän ei ole ehkä vielä ihan valmis mutta ei ole hävinnyt yli vuoteen, joten nyt nähdään mihin rahkeet riittävät. Erika Rinteen ottelut kiinnostavat myös paljon.

Unkarin World Cupia on mahdollista seurata suorana lähetyksenä internetin kautta osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=VNc26zGXFuo

 

Suomen joukkue:

LK -52kg Maria Singh VKK

K1 -56kg Erika Rinne LKBC

LK -60kg Camilla Viksten VKK

K1 -65kg Kaisa Musikka VKK

LK -60kg Korede Lawrence VKK

LK -63,5kg Pyry Kujala K-K

K1 -75kg Mikko Tirronen LKBC

LK -75kg Joel Puranen KBT