Full Contact MM-kisat Dublinissa (päivitetty 27.11.)

23.11.2015

Koko Suomen Joukkue. Petri Surakka (vas), Sami Savo, Hanne Lauslehto, Jenna Puurunen, Joel Puranen ja Juha Saurama.
Koko Suomen Joukkue. Petri Surakka (vas), Sami Savo, Hanne Lauslehto, Jenna Puurunen, Joel Puranen ja Juha Saurama.
Ottelijat valmiina lääkärintarkastukseen. Hanne Lauslehto (vas.), Jenna Puurunen ja Joel Puranen.
Ottelijat valmiina lääkärintarkastukseen. Hanne Lauslehto (vas.), Jenna Puurunen ja Joel Puranen.
Näistä kamppaillaan!
Näistä kamppaillaan!
Jenna voitti intialaisen.
Jenna voitti intialaisen.
Hanne voitti tadjikin.
Hanne voitti tadjikin.

Potkunyrkkeilyn Full Contact -ottelumuodon MM-kisat isketään Irlannin Dublinissa 21.-29.11. Suomesta mukana on kolme ottelijaa.

Suomea edustavat Järvenpään Kehäkarhujen Hanne Lauslehto (FC -52kg) ja Jenna Puurunen (FC -60kg) sekä Oulun Kickboxing Teamia edustava, Porissa asuva Joel Puranen ( FC -71kg). Joukkueen valmentajana toimivat Juha Saurama sekä Petri Surakka ja tuomarina Sami Savo.

Kaikki suomalaisottelijat selvittivät vaa'an lauantaina ja pääsivät sarjoihinsa. Ensimmäiset ottelut ovat luvassa tiistaina 24.11.

 

Päivitys 23.11.

Arvonnat suoritettiin maanantaina. Hanne Lauslehto kohtaa tiistaina Tadjikistanin Zuhro Kholovan ja Jenna Puurunen Intian Tala Chanu Yambemin. Joel Purasen ensimmäinen ottelu on keskiviikkona ja häntä vastaan asettuu Turkin Mukremin Guler.

Ottelut alkavat tiistaina Suomen aikaa klo. 14.30 ja Hannen ottelun arvioitu alkamisaika on noin klo 15.40 ja Jennan ottelun noin klo 17.00. Molemmat ottelevat kehässä 2 sinisessä kulmassa.

Kisoista lähetetään stream-lähetys, jota voi seurata täältä:

Kehä 1: https://www.youtube.com/watch?v=_SAnhFxODxE

Kehä 2: https://www.youtube.com/watch?v=9QVOHvS7XqU

 

Päivitys 24.11.

Alle 52 kilon sarjassa otellut Hanne Lauslehto Lauslehto kukisti MM-kisojen alkuottelussa Tadžikistanin Zuhro Kholovan ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon. Sekä taidollisesti että fyysisesti parempi Lauslehto osui kylkeä vaihdellutta vastustajaansa etenkin takasuoralla ja takajalan kiertopotkulla. Tuloksena selkeä 3-0 pistevoitto.

Jenna Puurunen otteli alle 60-kiloisissa Intian Tala Chanu Yembemia vastaan. Intialainen osoitti kovaa intoa ja yritti jopa potkaista Puurusta ennen kuin ottelu oli edes käynnissä mutta järvenpääläinen oli etenkin jälkitilanteissa tarkempi ja vei ottelun nimiinsä 3-0.

Keskiviikkona Lauslehto kohtaa venäläisen MM-pronssimitalisti Irina Parakhinan ja Kickboxing Teamin Joel Puranen Turkin Mukremin Gulerin. Puurusen seuraava ottelu on torstaina italian Lisa Adornia vastaan.

Purasen ottelun arvioitu alkamisaika on klo. 12.00 ja Lauslehdon noin klo. 16.30 Suomen aikaa. Molemmat ottelevat kehässä 2, Puranen sinisessä ja Lauslehto punaisessa kulmassa.

 

Tulokset (voittaja ensin)

FC -52kg Hanne Lauslehto JÄKK vs. Zuhro Kholova (TJK), 3-0

FC -60kg Jenna Puurunen JÄKK vs. Tala Chanu Yembem (IND), 3-0

 

Päivitys 25.11.

Järvenpään Kehäkarhujen hallitseva euroopanmestari Hanne Lauslehto Lauslehto otti jo toisen voiton potkunyrkkeilyn MM-kisoissa Dublinissa ja eteni semifinaaleihin. Tällä kertaa kaatui Venäjän taitava ja aggressiivisella tyylillä otellut MM-pronssimitalisti Irina Parakhina. Puolustavalla tyylillä vastannut Lauslehto oli tarkempi ja otti tiukasta kamppailusta ansaitun 3-0 pistevoiton. Semifinaaleissa vastaan tulee Turkin Funda Alkayis.

Miesten puolella Kickboxing Teamin Joel Puranen karsiutui alkuottelussa Turkin Mukremin Guleria vastaan. Purasen sijoitukseksi tuli 9.-16.

Kisoista lähetetään internet-lähetys ja kunkin päivän kanava löytyy maailmanliitto WAKO:n internet-sivuilta: http://www.wakoweb.com/en/

Tulokset (voittaja ensin)

FC -52kg Hanne Lauslehto JÄKK vs. Irina Parakhina (RUS), 3-0

FC -71kg Mukremin Guler (TUR) vs. Joel Puranen KBT, 3-0

 

Päivitys 26.11.

Järvenpään Kehäkarhujen Jenna Puurunen eteni potkunyrkkeilyn MM-kisoissa alle 60-kiloisten semifinaaliin kukistamalla Italian Lisa Adornin. Adorni on hävinnyt Puuruselle aiemmin kahdesti eikä kolmas ottelu tuonut tilanteeseen muutosta. Italialainen otteli aggressiivisesti, mutta Puurunen luotti suojaukseensa ja haki voiton tarkoilla takasuorillaan.

Sekä Jenna Puurunen että alle 52kg sarjassa otteleva Hanne Lauslehto ottelevat perjantaina semifinaaleissa. Lauslehdon ottelun arvioitu alkamisaika on noin klo. 12.30 ja Puurusen noin klo 13.10 Suomen aikaa. Molemmat ottelevat kehässä 1, Lauslehto sinisessä ja Puurunen punaisessa kulmassa. Kehän 1 suora nettilähetys täällä: https://www.youtube.com/watch?v=jR-DZDHG1f8

Tulokset (voittaja ensin)

FC -60kg Jenna Puurunen JÄKK vs. Lisa Adorni (ITA), 3-0

 

Päivitys 27.11.

Järvenpään Kehäkarhujen Hanne Lauslehto Lauslehto eteni potkunyrkkeilyn MM-finaaliin kukistamalla Turkin Funda Alkayisin. Lauslehto otti pisteitä takakäden suoralla ja takakäden kiertopotkulla. Turkkilainen oli kuitenkin taitava potkija ja suomalaisen piti olla tarkkana suojauksen kanssa etenkin iskujenvaihtotilanteen jälkeen. Ottelu eteni pitkään 2-1 -tilanteessa mutta viimeisessä erässä tilanne kääntyi selvästi Lauslehdon eduksi ja ottelu päättyi 3-0 suomalaisvoittoon.

Järvenpään Jenna Puurunen otteli hyvän ottelun hallitsevaa maailmanmestaria Norjan Thea Therese Naessia vastaan. Puurunen piti jatkuvaa painetta joka turhautti norjalaista ja sai hänet hyökkäämään. Kun Naess avasi peliä Puurunen aloitti hyvin oman hyökkäyksensä. Ottelun päätyttyä tasapisteisiin mentiin tuomariäänestykseen, jossa tuomarit näkivät Naessin paremmaksi hajaäänin 2-1. Jenna Puuruselle siis MM-pronssia.
 

Tulokset (voittaja ensin)

FC -52kg Hanne Lauslehto JÄKK vs. Funda Alkayis (TUR), 3-0

FC -60kg Thea Therese Naess (NOR) vs. Jenna Puurunen JÄKK, 3-0