Light Contact -leiri Tampereella viime viikonloppuna

6.9.2018 klo 14:55Viime viikonloppuna Tampereella järjestettiin WAKO Light Contact -leiri. Monipuolinen leiri piti sisällään niin treenejä, koulutusta kuin kilpailutkin. Leirin isännöi Black Eagle Taekwon-Do.

Leiri sisälsi lajin moninkertaisen maailman- ja euroopanmestarin Tomaž Baradan ohjaaman leirin, WAKO Europen tuomarikomitean puheenjohtajan Sami Savon ohjaaman tuomarikoulutuksen sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton Light Contact -säännöin käydyt kilpailut. Osallistujia leirillä oli Helsingistä, Espoosta, Tampereelta, Oulusta, Kuopiosta, Joensuusta, Raaseporista ja Nokialta asti. 

Leiri järjestettiin nyt toisen kerran ja se huipentui sunnuntaina järjestettyihin Light Contact -kilpailuihin, joissa oteltiin 19 ottelua. Ottelijoita oli 7 eri seurasta ja edustettuna oli suurin osa ITF -Taekwondon maajoukkueesta, joka näkyi myös otteluiden tasossa. Ottelut käytiin sarjoissa Pojat avoin sarja, Miehet -69kg, Miehet +69kg ja Grand Champion avoin sarja. 

Leirin yhteydessä sunnuntaina järjestettiin myös Suomen Potkunyrkkeilyliiton Light Contact -tuomarikoulutus, jonka läpäisi kolme jo Taekwondossa vahvan tuomaritaustan omaavaa tuomaria. Onnittelut heille ja kiitos kaikille kilpailuissa mukana olleille tuomareille tasapuolisesti!

 

Kilpailuiden tulokset sarjoittain:

Pojat avoin sarja:

 1. Leevi Ulvinen Kickboxingteam Oulu
 2. Ukko Haverinen BlackEagle Taekwon-Do
 3. Omar Harb BlackEagle Taekwon-Do ja Muhammad Issa BlackEagle Taekwon-Do

Miehet -69kg:

 1. Leevi Ulvinen Kickboxingteam Oulu
 2. Amin Modabberian Espoon Kehähait
 3. Muhammad Issa BlackEagle Taekwon-Do

Miehet +69kg:

 1. Antti Rintanen Järvenpään Kehäkarhut
 2. Tino Shikongo BlackEagle Taekwon-Do 
 3. Jukka Holmen BlackEagle Taekwon-Do ja Antti Holmen BlackEagle Taekwon-Do 

Grand Champion avoin sarja

 1. Antti Rintanen Järvenpään Kehäkarhut
 2. Antti Holmen BlackEagle Taekwon-Do 
 3. Sami Mansikkaviita BlackEagle Taekwon-Do ja Omar Harb BlackEagle Taekwon-Do