Kevään alueleirit järjestettiin Helsingissä, Raahessa ja Tampereella

Kahtena viime viikonloppuna järjestettiin alueleirit myös Helsingissä, Raahessa ja Tampereella. Leireillä keskityttiin potkunyrkkeilytreeneihin ja suoritettiin vöitä.

Etelän alueleiriä Helsingissä isännöi GB Gym Herttoniemessä. Ohjaajana toimi mustavöinen Anne Katas ja leirillä keskityttiin yksinkertaisten, toimivien tekniikoiden, sekä kehonhuollon harjoitteluun. Noin 40 osallistujaa kuvasivat leirin olleen erittäin antoisa.

Raahen alueleiriä isännöi RaaheFighters ry Raahen Urheilutalossa. Leirin ohjasi mustavöinen (2. dan) Toni Hämäläinen ja teemana olivat muun muassa torjunnasta tehtävät vastahyökkäykset. Osallistujia leirillä oli kaiken kaikkiaan noin 20.

Tampereen alueleiri järjestettiin toissa viikonloppuna Chitaladan isännöimänä. Leirin ohjaajana toimi mustavöinen Pertti Nurmi (3. dan) ja teemoina olivat monipuolisen tekniikan ja taktiikan opettaminen osallistujille.