Uusi liittosihteeri aloitti huhtikuussa!

Uusi liittosihteeri Akseli Rouvari aloitti työnsä potkynyrkkeilyliitossa huhtikuun alussa. Nyt hän esittelee itsensä ja kertoo taustoistaan.

Hei! Olen Akseli Rouvari, 21-vuotias helsinkiläisnuori. Opiskelen tällä hetkellä politiikkaa ja viestintää ensimmäistä vuotta Helsingin yliopistossa ja nyt kouluvuoden vedellessä viimeisiään aloitin työt täällä, Suomen Potkunyrkkeilyliitossa liittosiheerinä. Työsuhteeni on osa-aikainen ja vuoden mittainen.

Päädyin potkunyrkkeilyliittoon yksinkertaisesti netistä bongaamani työilmoituksen kautta. Aiempaa kosketusta lajiin minulla ei ole, vaikkakin olen kamppailulajeista harrastanut judoa aiemmin kuuden vuoden ajan. Työtehtävä vaikutti heti ilmoitusta lukiessani kiinnostavalta sen vastatessa osaamialueitani ja kiinnostuksen kohteitani hyvin. Viestintä, niin sisäinen kuin ulkoinen, ja organisaatiohallinnolliset asiat ovat keskeisessä osassa opintojani ja minulle on kertynyt niistä myös aiempaa työkokemusta. Yleiset toimistosihteerin tehtävät hoituvat rutiinilla, mutta työ tarjoaa myös laajalti mahdollisuuksia käyttää omaa luovuutta viestinnän suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tehtävä on siis kaiken kaikkiaan erittäin motivoiva – koen sen ja opintoni toisiaan hyvin tukeviksi.

Vapaa-ajalla harrastan muun muassa musiikkia, näyttelemistä ja urheilua laajalti, vaikka toki koulun, töiden ja ainejärjestöhommien ollessa vielä käynnissä samaan aikaan vapaa-aika tuntuu tällä hetkellä olevan melko kortilla. Olen kuitenkin aina ollut paljosta tekemisestä nauttivat luonne – on positiivinen ongelma jos tekemistä riittää.

Toimistomme on työaikojeni mukaisesti auki nyt ainakin elokuuhun asti maanantaista perjantaihin klo 8:00-13:00. Päivitetyt aukioloajat löydätte aina nettivisujen yhteystiedot-osiosta Suomen Potkunyrkkeilyliitto-osion alta. Näinä aikoina tavoitatte minut sähköpostitse osoitteesta toimisto@kickboxing.fi tai puhelimitse numerosta 045 134 3797. Voitte toki ottaa yhteyttä aina toimistoaikojen ulkopuolellakin, palaan asiaan heti seuraavana työpäivänä. Ollaan yhteyksissä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin liittyen liittomme toimintaan!