Kevään arvostelutuomarikoulutukset

Kevään arvostelutuomarikoulutukset järjestettiin 5.5. Hämeenlinnassa ja 12.5. Jyväskylässä.

Suomen Potkunyrkkeilyliiton uudistettu arvostelutuomarikoulutus on kestoltaan noin viiden tunnin mittainen intensiivikoulutus, jossa painopiste on WAKO:n K1, Full Contact sekä Low Kick sääntöjen tuntemisessa, osumapisteiden myöntämisen kriteereiden tuntemisessa sekä tuomaritoiminnan yleisten asioiden perusteissa. Kurssi antaa valmiudet ja kelpoisuuden toimia arvostelutuomarina Suomen Potkunyrkkeilyliiton alaisissa kilpailuissa.

Hämeenlinnan koulutus järjestettiin Kushin-kanin harjoitustilassa Luolassa ja siihen osallistui neljä henkilöä Tampereelta ja Jyväskylästä. Kurssiin sisältyvä harjoitteluarvostelu suoritettiin Hämeenlinna Open kilpailujen yhteydessä. Kouluttajana: Jukka Mikkonen

Kurssin suorittivat:
Eva Front (TJJK)
Hanna-Riikka Hartikainen (TJJK)
Roni Kamil (TJJK)
Harri Jekunen (Sport Fighters Jyväskylä)

Jyväskylän koulutukseen osallistui kiitettävät 10 henkilöä, jotka kaikki ovat Jigotain harrastajia, valmentajia sekä ottelijoita. Koulutuksen vaatimat harjoitusarvostelut suoritettiin vauhdikkaiden harjoitusotteluiden yhteydessä. Kouluttajina toimivat Jukka Mikkonen sekä Jussi Maula.

Koulutuksen suorittivat:
Tommi Korhonen (Jigotai)
Katja Pöyhönen
Janita Immonen
Marko Penttinen
Ilari Junttila
Viljami Tala
Jaakko Timonen
Taija Savolainen
Elina Hartikainen
Ari Kuoppa-aho

Onnittelut kaikille kurssin suorittaneille uusille tuomareille ja tervetuloa mukaan tuomaritoimintaan!