Järvenpäässä leireiltiin viikonloppuna

Järvenpään Kehäkarhut järjesti viime viikonloppuna 3.-5.8. kiitellyn potkunyrkkeilyleirin Järvenpään harjoitustiloissaan. Leirille osallistui potkunyrkkeilijöitä mm. Iisalmesta, Vantaalta ja Lappeenrannasta asti.

Leirin ohjasi Kehäkarhujen kilpapotkunyrkkeilyvalmennuksen valmennustiimi Sanna Laine, Jukka Saarinen, Juha Saurama ja Petri Surakka. Full Contact painotteisella leirillä käsiteltiin potkunyrkkeilytaktiikkaa lajin huippusuorituksen näkökulmasta, ja leiri huipentui sunnuntaina otteluharjoitukseen, jossa oteltiin harjoitusotteluita oikean kilpailutapahtuman kaltaisesti. Leiri sisälsi myös valmentajille suunnatun keskustelutilaisuuden, jossa käsiteltiin potkunyrkkeilyn MM-kisoista tehtyä kansainvälistä tutkimusta ja sen vaikutuksia valmennukseen ja sen kehittämiseen.

Leirillä oli mukana useita maajoukkueeseen kuuluvia urheilijoita valmistautumassa kohti arvokisoja, muun muassa Venetsian syyskuisten nuorten MM-kilpailuihin osallistujat Noora al-Saffu ja Anton Poropudas, Slovenian Mariborin Full Contactin marraskuisiin EM-kilpailuihin valmistautuvat Tino Saarikangas, Erika Rinne ja Akseli Saurama, sekä Low Kickin EM-kilpailuihin osallistuva Wilma Railio. Mukana sparraamassa nykyisiä maajoukkueurheilijoita oli myös takavuosien arvokisamitalisteja, kuten Teppo Laine ja Anne Katas.

Leirin monipuolista antia, positiivista henkeä sekä asennetta on kehuttu ja kiitelty laajalti jälkeenpäin. Järvenpään Kehäkarhut kiittää kaikkia osallistumisesta onnistuneelle leirille! Kiitos myös Kehäkarhuille leirin järjestämisestä!