Suomela ja Kurttila ottelivat ammattilaisotteluissa

KBT Oulun potkunyrkkeilijät Lauri Suomela ja Henri Kurttila ottelivat ammattilaisotteluissa toissa viikonloppuna 3.-4.8. Marokossa ja Virossa.

Lauri Suomela kohtasi Länsi-Saharan Laayounessa 4.8. pidetyssä King Mohammed VI Grand Prixissa Marokon Anass Aarasin alle 67kg painoluokassa. Suomelan taistelusta huolimatta marokkolaisen aktiivisempi ottelutyyli ratkaisi hänelle 3-0 pistevoiton.

Henri Kurttila puolestaan iski yhteen Viron Sergei Makejevin kanssa alle 71-kiloisissa Etelä-Virossa 3.8. käydyssä Mõisaküla Fight 3 -tapahtumassa. Virolaisen voimakkaat lyöntihyökkäykset ja aktiivisuus veivät tällä kertaa voiton Kurttilasta pistein 3-0.

Tulokset:

King Mohammed VI Grand Prix, Laayoune 4.8.

K1 -67kg PRO Anass Aaras MAR vs. Lauri Suomela FIN (KBT), 3-0

Mõisaküla Fight 3, Mõisaküla 3.8.

K1 -71kg PRO Sergei Makejev EST vs. Henri Kurttila FIN (KBT), 3-0