K1 ja Low Kick EM-kilpailut alkavat viikonloppuna

Potkunyrkkeilyn aikuisten K1 ja Low Kick EM-kilpailut 2018 alkavat tänä viikonloppuna Slovakiassa. Hieman yli viikon kestävät kisat käydään 13.10.-21.10.

Suomen ainoa edustaja kisoissa on naisten K1 -56 kg sarjassa kilpaileva Tampareen Ju-Jutsukoulun Hanna-Riikka Hartikainen. Hartikainen on sarjansa hallitseva suomenmestari, ja taisteli itsensä hopealle keväällä Unkarin World Cupissa.

Kisoihin valittiin aiemmin naisten K1 -52 kg sarjaan myös Hanna Raatesalmi ja Low Kickin 52-kiloisiin Wilma Railio. Valitettavasti Raatesalmi joutui kuitenkin jättämään kisat väliin työkiireiden takia ja Railio puolestaan joutui vetäytymään turnauksesta loukkaantumisen takia.

Lisätietoja kisoista WAKO:n sivuilta tämän linkin kautta!

Tsemppiä kisoihin Hanna-Riikka!