Hanna-Riikka Hartikaiselle EM-pronssia!

Tässä päivittyvässä julkaisussa seurattiin aikuisten K1 ja Low Kick kisoja, ja etenkin Suomen ainoan edustajan Hanna-Riikka Hartikaisen edesottamuksia.

19.10.2018

Hanna-Riikka Hartikaiselle pronssia naisten K1 -56 kilon sarjasta! Mitali on Tampereen Ju-Jutsukoulua edustavalle aikuisten arvokisatasolla ensimmäinen, ja tiivistää kaiken vuosien varrella tehdyn hienon työn. Kisojen ainoana suomalaisosallistujana Hartikainen pystyi venymään kovaan suoritukseen voittaessaan puolivälierissä Slovakian Ewa Pietrzykowaskan 3-0 ja taistelemalla vielä semifinaalissa Portugalin Ana Rita Carvalhoa vastaan, häviten pistein 1-2.

Suomen Potkunyrkkeilyliitto onnittelee lämpimästi Hannista, valmentaja Jani Ikävalkoa ja Tampereen Ju-Jutsukoulua!

18.10.2018

Hanna-Riikka Hartikainen kohtasi torstain semifinaalissa Portugalin Ana Rita Carvalhon. Ottelussa oli panoksena paikka finaaliin.

Ottelun ensimmäinen erä päättyi Portugalilaisen niukkaan 1-0 johtoon. Toisessa erässä vastustaja sai alapotkuilla johdon kasvamaan ja kolmanteen erään lähdettiinkin vastustajan 3-0 johtoasemasta. Kolmannessa erässä Hanna Riikka sai kurottua vastustajaa kiinni, mutta erittäin tasainen ottelu päättyi Portugalin Ana Rita Carvalhon 2-1 voittoon.

Hanna-Riikka Hartikainen siis vuoden 2018 EM-pronssimitalisti!

17.10.2018

Hartikainen taisteli ensimmäisessä ottelussaan keskiviikkona hienosti 3-0 voiton Slovakian Ewa Pietrzykowaskasta! K1 -56 kg sarjassa kilpailevan Hartikaisen seuraava ottelu otellaan heti torstaina noin klo 18:15.