Akseli Saurama Urheilutoimittajain Liiton vuoden potkunyrkkeilijäksi

Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama on valittu urheilutoimittajain liiton vuoden potkunyrkkeilijäksi. Valinnat julkistettiin tänään.

20-vuotias Saurama iski marraskuussa Full contactin EM-kisoissa 71-kilon sarjassa pronssia, ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan. Saurama on saavutti kauden aikana myös peräti 5 palkintokorokesijoitusta world cupissa voittaen tänä vuonna Irlannin maailmancupin, sijoittuen hopealle Venäjällä ja pronssille Itävallassa, Unkarissa sekä Italiassa.

Urheilutoimittajain Liiton lajien parhaita urheilijoita on valittu vuodesta 1946 lähtien. Ensin lajeja oli mukana vain muutama, mutta lajivalikoima on vuosien mittaan jatkuvasti laajentunut. Tänä vuonna lajinsa paras nimettiin 72 eri lajissa.

Suomen Potkunyrkkeilyliitto onnittelee lämpimästi Sauramaa ja Järvenpään Kehäkarhuja!