Finnish Openin & Cupin ilmoittautuminen päättyy ensi maanantaina

Helmikuun 16.-17. Espoossa kilpailtavan Finnish Openin & Cupin ilmoittautumisten määräaika on ensi maanantai 28.1.2019.

Suomalaisia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan ensi tilassa, jotta paikalle saadaan myös ulkomaisia osallistujia helpommin. Ilmoittautuminen tapahtuu Sportdatassa.

Potkunyrkkeilyn kansainvälinen Finnish Open & Cup järjestetään 16.-17.2.2019 Tapiolan Urheiluhallilla, osoitteessa Urheilupuistontie 2, Espoo. Finnish Open on nimensä mukaisesti avoin kaikille kokemuksesta riippumatta, kun taas Finnish Cupissa osanotto on rajattu urheilijoille, joilla on ennen kisoja korkeintaan kolmen kilpaottelun kokemus mistään lyönnit sallivasta kamppailulajista. Finnish Cup onkin ainutlaatuinen mahdollisuus saada turnauskokemusta kilpailu-uransa alkutaipaleella oleville potkunyrkkeilijöille!