Kilpailuopas on päivitetty

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on vuoden ensimmäisessä kokouksessaan päivittänyt kilpailuoppaan.

Kilpailuoppaaseen on päivitetty mm vaatimuksia suojien osalta sekä ilmoittamisvelvoite ulkomailla järjestettäviin kilpailuihin osallistumisten osalta.

Oppaaseen on koottu Suomen Potkunyrkkeilyliiton keskeiset kilpailutoimintaan liittyvät ohjeet ja määräykset kilpailijoille ja valmentajille. Kilpailuoppaan tavoitteena on antaa selkeät perusohjeet kilpailuihin osallistumiselle.

Suomen Potkunyrkkeilyliiton kilpailuissa noudatetaan lähtökohtaisesti WAKOn kilpailusääntöjä. Mikäli liiton kilpailuopas on ristiriidassa WAKOn kilpailusääntöjen kanssa, noudatetaan Suomessa kuitenkin liiton oman kilpailuoppaan sisältöä.

Päivitetty kilpailuopas löytyy materiaalisalkusta.