Kevään ja kesän alueleirit nyt haettavissa

Suomen Potkunyrkkeilyliiton kevään ja kesän 2019 alueleirien järjestämisoikeudet ovat nyt seurojen haettavissa. Kevään alueleirit on tarkoitus pitää maalis-huhtikuussa ja kesän alueleirien tavoiteajankohta on kesä-heinäkuu.

Leirin isännöinnistä kiinnostuneita seuroja pyydetään ottamaan yhteyttä liiton toimistoon sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kickboxing.fi. Hakemukset ovat vapaamuotoisia.

Alueleirejä pyritään aiempien leirien tapaan järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leiri itsessään tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja kustannustehokkaasti pitämään leiriä sekä vyökeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Leirin osanotto- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelun Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.